Vraag en antwoord

Staat je vraag hier niet bij? Voor een snelle afhandeling gebruik je het contactformulier.

Wat kan ik met fitpas.nl?
Gebruik fitpas.nl om aan de slag te gaan met vitaliteit. Zo kun je bij alle aangesloten instellingen door het hele land voordelig sporten. Je krijgt toegang tot gratis wandelroutes, hardloopschema's, leefstijladvies, gezonde recepten en meer!

Hoe werkt fitpas.nl?
Jouw werkgever biedt je toegang tot fitpas.nl. Als deelnemer ontvang je een Fitpasnummer en wachtwoord. Met deze persoonlijke gegevens log je eenvoudig in het platform. Zoek vervolgens een activiteit die bij je past. Dagelijks is er nieuw aanbod te vinden!

Hoe maak ik een boeking?
Wanneer je de gewenste aanbieder op fitpas.nl hebt gevonden, boek je in 3 simpele stappen een activiteit of abonnement. Daarna ontvang je per e-mail een boekingsbewijs. Dit bewijs toon je bij je eerste keer dat je aan de slag gaat.

Kan ik een overzicht zien van alle sport- en ontspanningslocaties?
Het platform is opgebouwd uit 2 onderdelen. Een algemeen deel (daar ben je nu) en een besloten gedeelte (na de login). Als je bent ingelogd kun je het gehele aanbod bekijken. Wij hebben in heel Nederland locaties om direct aan de slag te gaan.

Hoe wordt er omgegaan met mijn privacy?
Holland Fit B.V. houdt zich aan de privacywetgeving. Persoonlijke gegevens worden niet aan derden ter beschikking gesteld. Het niet mogelijk dat er om commerciële redenen telefonisch contact met je wordt opgenomen. Verdere privacyregels tref je in de proclaimer.

Kan ik inloggen via Google?
Ja, als je een google-account hebt met het e-mailadres van je Fitpasaccount, kun je inloggen met het google-icoon op de inlogpagina. Je maakt eenmalig de koppeling tussen beide accounts en hoeft daarna niet meer je gegevens in te voeren.

Kan ik inloggen via Facebook?
Wanneer je je eenmalig aanmeldt via Facebook, kun je gemakkelijk aan de slag op fitpas.nl. Er verschijnt niets op je Facebook-tijdlijn. Enkel je gegevens worden gekoppeld om het inloggen te vereenvoudigen. Gemak dient de mens.

Is er een fitpas.nl app?
Ja, die is er. In deze app vind je elke dag een nieuw fit idee. Ontvang waardevolle tips, lekkere gezonde recepten en kom in actie. De app is gratis voor Fitpashouders. Download voor iPhone / voor Android.

Wat kost een fitpas.nl account?
Toegang tot fitpas.nl is exclusief voor medewerkers van organisaties in Nederland. Hiertoe wordt een bedrijfslicentie aangeschaft door de werkgever.

Welke organisatie beheert fitpas.nl?
Holland Fit B.V. verleent de dient fitpas.nl. Wij brengen op vitaliteit binnen handbereik en mensen in beweging. In samenwerking met werkgevers organiseren wij specifieke projecten.

Heeft Holland Fit meer diensten?
Jazeker. Holland Fit heeft naast fitpas.nl diverse opslossingen voor duurzame inzetbaarheid ontwikkeld. Denk aan healthchecks, trainingen en coaching. Op www.hollandfit.nl tref je een overzicht van onze dienstverlening.